✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Vårt sortiment växer – vi välkomnar Embla!

Vårt sortiment växer så det knakar och nu välkomnar vi Embla! Med 70 års erfarenhet av skotillverkning vet Embla vad de sysslar med och utvecklar arbetsskor med både komfort, funktion och stil i fokus. Häng med så berättar vi mer!

Hos oss på Vårdväskan kan du alltid hitta arbetssandaler, sneakers och arbetsskor av alla de slag – för att du ska kunna njuta av optimal komfort och funktionalitet på jobbet. Nu har vårt sortiment växt ytterligare och vi välkomnar varumärket Embla till familjen. Från erfarna Embla erbjuder vi praktiska arbetsskor i äkta naturläder, som tål maskintvätt i upp till 30⁰c utan att tappa färg, passform eller kvalitet. Perfekt för vårdgivare som är på språng i känsliga miljöer!

Embla – lång erfarenhet av skotillverkning

Svenska Embla har lång erfarenhet inom branschen och har sysslat med skotillverkning sedan 1950-talet. Här har både sandaler, tofflor och stövlar passerat genom fabriken under årens gång, men numera ligger fokus främst på fotriktiga arbetsskor och fritidsskor. Men hjälp av sin gedigna erfarenhet arbetar Embla med att utveckla och tillverka skor med oslagbar komfort och tidlös design som ger optimalt stöd oavsett om de används på arbetet eller på fritiden.

Embla Paris Arbetsskor

I vårt sortiment från Embla hittar du arbetsskorna Paris, som är utformade för att erbjuda både komfort och funktionalitet i toppklass. Skorna har en halksäker sula för att hålla dig på fötter även på ostadiga underlag och besitter antistatiska egenskaper som skyddar dig mot statisk elektricitet på jobbet. Embla Paris kan dessutom maskintvättas i upp till 30⁰C, toppenbra för vårdmiljöer med hårda hygienkrav. Vid tvätt tas fotbädden ut och medföljande svarta plastinlägg placeras i skon. Helst ska skorna även tvättas i tvättpåse. Låt dina skor lufttorka innan fotbädden åter placeras inuti skon och de är redo att användas igen.

Embla Paris arbetsskor är anatomiskt utformade och tillverkade i mjuka och flexibla material som gör att de sitter bekvämt på plats under långa och hektiska arbetsdagar. Med effektiv stötdämpning, justerbar hälrem och följsam passform kommer du flyga fram i vårdens korridorer – hur bra som helst!