✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Arbetsbyxor

215 resultat

Du har tittat på 20 av 215 produkter

Bekväma, slitstarka och funktionella byxor med praktiska detaljer är en essentiell del av arbetsuniformen för de flesta vårdgivare. Därför har vi på Vårdväskan samlat ett stort sortiment av prisvärda byxor för både dam och herr, i flera olika modeller, passformer och utföranden.

Bekväma arbetsbyxor för dam och herr

I vårt breda utbud med vårdkläder hittar du bekväma arbetsbyxor med stretch, praktiska vårdbyxor med rymliga fickor och stilrena jobbyxor för både dam och herr. Vi erbjuder byxor i dam-, herr- och unisexmodell som är tillverkade i slitstarka material och tål tvätt i höga temperaturer utan tappa kvalitet, färg och form. Välj bland snygga byxor från erfarna tillverkare som Hejco, Smila, Segers, Nytello och Almedahls - där kvalitet, funktion, komfort och design alltid är i fokus.

Optimal komfort med vårdbyxor från Vårdväskan

I vårt stora sortiment med stilrena och billiga arbetsbyxor kan alla vårdgivare hitta sina favoriter. Vi erbjuder vårdbyxor i flera olika modeller, färger, material och storlekar - alla med optimal komfort och praktiska detaljer som underlättar i vårdvardagen. Här hittar du snygga arbetsbyxor med stretch för dam och herr, vårdbyxor med mudd i benslut, byxor för dig som är gravid och modeller med rymliga fickor, smidiga nyckelhällor och praktiska mobilfickor. Har du en hektisk dag med många olika moment och uppgifter på ditt jobb, kan byxor från Vårdväskan underlätta genom arbetspasset. Oavsett om du arbetar som läkare, veterinär, undersköterska eller sjuksköterska hittar du bekväma och praktiska arbetsbyxor för herr och dam hos oss på Vårdväskan!