logo
FavoriterFavoriter

Stödstrumpor i bomull

Stödstrumpor i bomull är en av Vårdväskans specialiteter och vi erbjuder ett stort sortiment med högkvalitativa kompressionsstrumpor i bomull. Här kan du välja bland modeller i alla möjliga färger och mönster, och sätta din personliga prägel på arbetsklädseln.

Högkvalitativa stödstrumpor i bomull

Våra stödstrumpor i bomull ger dig optimal komfort och behagligt stöd under långa arbetsdagar inom vården och har en lång rad hälsofördelar (läs mer här). Tack vare bomullens starka och hållbara fibrer är stödstrumporna slitstarka och ger stabilt stöd och avlastning när du spenderar stora delar av arbetspassen uppe på fötter. Bomullsfibern är också mjuk och bekväm, vilket gör att stödstrumpor i bomull sitter behagligt mot huden utan att skava. Strumporna har även bra andningsförmåga och leder effektivt bort värme - perfekt inom vården där det ofta är högt tempo. Våra mjuka och tunna stödstrumpor i bomull låter dig sätta din personliga prägel på arbetsuniformen och sprida glädje och färg på arbetsdagarna inom vården - hitta dina favoriter idag!

Optimal komfort med mjuka stödstrumpor i bomull

Våra kompressionsstrumpor i bomull ger behagligt stöd och avlastning under långa arbetsdagar inom vården, och håller fötter och ben pigga även efter många timmar uppe på fötter. Stödstrumporna i bomull har en graderad medelstark kompression (16-22 mmHg) , vilket innebär att du får starkast kompression vid ankel och att den sedan gradvis avtar längst med benet. Att bära stödstrumpor är speciellt hjälpsamt vid långvarigt stående och sittande, och bidrar till ökad blodcirkulation och ett mer effektivt blodflöde. Stödstrumpor i bomull hjälper också till att förebygga trötta, svullna och värkande fötter, åderbråck och blodproppar. I vårt stora sortiment med funktionella, bekväma och tunna stödstrumpor i bomull kan alla hitta sina favoriter!

72 resultat

Du har tittat på 24 av 72 produkter