✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Arbetsredskap

334 resultat

Du har tittat på 24 av 334 produkter

Inom vården förekommer en lång rad olika redskap som är nödvändiga för att du som vårdgivare ska ha möjlighet att genomföra ditt arbete.

Redskap för vårdgivare hos Vårdväskan

Pålitliga och funktionella redskap är ett måste oavsett om du arbetar som undersköterska, sjuksköterska, läkare, veterinär eller annan vårdgivare. Därför erbjuder vi på Vårdväskan ett stort sortiment med arbetsredskap som används inom vården och som underlättar för dig i dina dagliga arbetsmoment. Här kan du hitta högkvalitativa redskap med optimal prestanda och funktionalitet till bra priser. Vi erbjuder också arbetsredskap i flera härliga mönster och kulörer, för att du ska kunna sätta färg på arbetsuniformen och sprida glädje till både patienter och kollegor. Köp arbetsredskap från Vårdväskan och få en mer funktionell och färgglad vårdvardag!

Funktionella och färgglada arbetsredskap

De redskap som du hittar i Vårdväskans sortiment är av hög kvalitet, har praktiska funktioner och är speciellt framtagna för att hjälpa dig i ditt arbete inom vården. I vårt stora utbud med arbetsredskap och hjälpmedel hittar du bland annat professionella stetoskop från de erfarna tillverkarna Littmann, ADC och GIMA, som länge har arbetat med att ta fram funktionella redskap och instrument till vårdbranschen. Här hittar du också flera olika diagnostiska redskap i hög kvalitet som underlättar för dig i vårdvardagen. I vårt breda utbud finns febertermometrar, blodtrycksmätare, pulsoximetrar, redskap för reflexkontroll och mycket mer. Vi kombinerar funktion med design och erbjuder färgglada och unika arbetsredskap som sprider glädje inom vårdens väggar. Här har du möjlighet att matcha stasband och stetoskop med saxar och stetoskopfodral, för en både praktisk och mer färgsprakande arbetsvardag.