✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Halkfria skor

Vi tycker att det är viktigt att du som vårdgivare känner dig trygg i att dina arbetsskor har funktioner som möter dina behov och krav. Arbetar du i en miljö där fuktiga golv och hala underlag utgör en risk är det nödvändigt att välja skor eller sandaler med halkfri sula.

Halkfria skor och sandaler för dam och herr

Våra halkfria arbetsskor har bra grepp och hjälper dig att hålla dig stadig och trygg på osäkra underlag både utomhus och inomhus. Hos oss kan du välja bland halksäkra skor från flera ledande varumärken, såsom Birkenstock, Skechers, Wock och Toffeln. Sortimentet består av halkfria skor och sandaler för dam och herr, med ergonomiska fotbäddar som avlastar och ger stöd under långa arbetsdagar uppe på fötter. För maximal komfort och funktionalitet, klicka hem ett par halkfria arbetsskor från Vårdväskan!

Halksäkra arbetsskor

Våra halkfria sandaler och skor för dam och herr hjälper till att förebygga arbetsrelaterade halkolyckor och hållningsskador, samtidigt som de ger dig optimal komfort under hela arbetsdagen. I vårt breda utbud hittar du skor med halksäker sula utrustade med roterbar och justerbar hälrem för ökad stabilitet, autoklaverbara modeller och ESD-godkända arbetsskor. Våra halkfria skor och sandaler går att använda både inomhus och utomhus, och finns i en lång rad härliga kulörer - från klassiskt svart till färgsprakande rosa. Gå tryggt, säkert och snyggt med ett par halksäkra skor från Vårdväskan!

125 resultat

Du har tittat på 24 av 125 produkter