logo
FavoriterFavoriter

Littmann

Littmann har utvecklat och tillverkat högkvalitativa stetoskop i årtionden, och är idag en av de mest framstående leverantörerna på marknaden.

Littmann Stetoskop - Bäst på marknaden

Littmann har under lång tid uppmärksammats som en av världens ledande stetoskopproducenter och bevisar ständigt att det stämmer. Littmanns produkter är bland de bästa på marknaden, med oslagbar kvalitet, prestanda och ljudåtergivning. Deras stetoskop är tillverkade i USA och producerad under strikta riktlinjer med noggranna kvalitetskontroller - för att säkerställa maximal kvalitet och funktionalitet.

Maximal kvalitet och prestanda med stetoskop från Littmann

Vi på Vårdväskan är en av få auktoriserade återförsäljare av Littmann stetoskop i Sverige, vilket gör att du som kund hos oss har tillgång till en av världens bästa stetoskoptillverkares sortiment. I vårt utbud från Littmann finns både stetoskop i standardutförande, för enklare undersökningar och patientövervakning, och mer robusta modeller med avancerad teknik, som lämpar sig väl för diagnostiska auskultationer och analys. Med vårt stora urval kan du hitta ett stetoskop som passar just dig och dina behov - med maximal kvalitet till ett bra pris. Du kan även matcha ditt Littmann stetoskop med arbetskläderna och resten av dina arbetsredskap, då vi erbjuder stetoskop i flera olika färger och utföranden. Garantitiden på stetoskop från Littmann är 2-7 år beroende på modell.

Littmann stetoskop för alla typer av vårdgivare

I vårt sortiment från Littmann finns både enklare stetoskop och modeller med avancerade tekniska funktioner. Littmanns flytande membran gör det möjligt att höra både lågfrekventa och högfrekventa ljud vid auskultationer och smarta funktioner gör att du kan uppfatta svåridentifierade ljud och utesluta brus och andra störande bakgrundsljud. De elektroniska stetoskopen i sortimentet har inbyggd brusreducering och ljudförstärkning vilket gör att du får en klar och tydlig ljudåtergivning. Ljuden kan spelas in och överföras till dator för att få en visuell bild, vilket är en värdefull funktion för både diagnostisering och i utbildningssyfte. Du kan även välja att spela upp ljuden långsammare för att få en ännu tydligare ljudbild. Vi erbjuder även stetoskop från Littmann för pediatriska undersökningar, som till exempel Littmann Pediatric. Dessa är speciellt anpassade för auskultation av barn och de minsta patienterna.

Se alltid till att köpa ett Littmann stetoskop från en auktoriserad svensk återförsäljare då det finns många kopior på marknaden. Vårdväskan är auktoriserad återförsäljare av 3M™ Littmann® stetoskop. Du som i din profession kräver de bästa instrumenten kan lita på att 3M™ Littmann® stetoskop ger tillförlitlig ljudreproduktion av både låga och höga frekvenser.

100 resultat

Du har tittat på 24 av 100 produkter